Mobiliari i subministraments per a l'oficina Avui és 15 d'Abril del 2021  
     » Portada » Actualitat » Qui som » Descàrregues » Nota Legal

    Tots els productes
    Novetats
    Ofertes
    Cercador
 
    Expossició i magatzem
    Projectes amb 3D
    Divisòries Oficina
    Terres Tècnics
    Parquet
    Falsos Sostres
    Cortines Oficina
    Pintura i Decoració
 
mobiliari d'oficina
   OFERTES
 
   
    Rebi les últimes novetats en el seu e-mail
 
 
Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del Sistemat.net, així com els elements continguts a la mateixa (que inclouen, entre d'altres, imatge, so, àudio, vídeo, software o text), pertanyen a SISTEMAT S.C.P. o, altrament, a terceres entitats. L'usuari podrà visualitzar, imprimir, fer copia al disc dur, aquests elements sempre i quan sigui per fer-ne us privat. Queda, per tant, expressament prohibida la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, així com la modificació, alteració, descompilació i qualsevol altra operació d'enginyería inversa, d'aquests elements.

SISTEMAT S.C.P. proporciona l'accés a multitud d'informacions, serveis, programes o dades (d'aquí en endavant, "els continguts") a Internet que pertanyen a terceres parts i als que l'usuari pot tenir accés. El SISTEMAT S.C.P. no es fa responsable directa o indirectament de les reclamacions que es puguin derivar de la qualitat, fiabilitat, exactitud, o correcció d'aquests continguts, ni es converteix en l'editor dels mateixos.

L'usuari es compromet a fer un us adequat dels continguts i serveis (com per exemple, xat o fòrums de discussió) que SISTEMAT S.C.P. ofereix a través del Sistemat.net i a no emprar-los per:

I. Incórrer en activitats il·lícites, o contràries a la bona de i l'ordre públic.

II. Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic il·legal d'apología del terrorisme o que vagi en contra dels drets humans.

III. Provocar danys als sistemes físics i lògics del SISTEMAT S.C.P. , dels seus proveïdors o de terceres parts, introduir i difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys anteriorment esmentats.

El SISTEMAT S.C.P. es reserva el dret d'efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes al Sistemat.net, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es lliurin a través de la mateixa, com la forma en que aquests apareguin presentats o localitzats.

El SISTEMAT S.C.P. , perseguirà l'incompliment de les anteriors condicions, així com qualsevol utilització indeguda del portal Sistemat.net, exercint totes les accions civils i penals que estimi pertinents.

SISTEMAT S.C.P.
NIF: G60743739
Avinguda Bellmunt, 39. Pol.Ind. La Coromina • 08560 • Manlleu
Tel. 93 850 62 28
Fax. 93 850 71 69
sistemat@sistemat.cat

 
Avinguda Bellmunt, 39. Pol.Ind. La Coromina • 08560 • Manlleu • Tel. 93 850 62 28 • Fax. 93 850 71 69
Email. sistemat@sistemat.cat • Crèdits: lasevaweb.com